Denné Menu

vždy čerstvé

Denné Menu

      

Pondelok 18. september  ´17

0,25 l Cviklová so syrom feta 7

  1. 120/150 g Kurací plátok so šunkou a údeným syrom, pečené zemiaky 7
  2. 250 g Farfale s cuketou, paradajkami a parmezánove hobliny 1,7

4,90 €

Menu šéfkuchára

  1. 120/150 g Bravčové líčka na rozmaríne, tarhoňa 1

5,50 €

Biznis Menu

  1. 150/150 g Toskánsky špíz s lesnými hubami, zemiakové rosty

7,20 €

Utorok 19. september ´17

0,25 l Tokánska fazuľová

  1. 120/150 g Kuracie rezance v zemiakovej placke, posýpane syrom 1,3,7
  2. 250 g Koložvárska kapusta prekladaná

4,90 €

Menu šéfkuchára

  1. 100/120 g Sviečková na smotane, kysnutá knedľa 1,3,7

5,50 €

Biznis Menu

  1. 150/150 g Sumček africký s bylinkovou omáčkou, gratinované zemiaky 4,7

6,90 €

Streda 20. september ´17

0,25 l Cesnaková s opečeným chlebom 1,7

  1. 120/150 g Kurací steak s grilovanou cuketou na zelenom korení, ryža
  2. 220 g Zemiakové šúľance s makom 1,3,7

4,90 €

Menu šéfkuchára

  1. 120/150 g Beef burger s domácimi hranolkami 1,7

6,00 €

Biznis Menu

  1. 12 0/150 g Losos zapečený s medom a sezamom, bataty

7,50 €

Štvrtok 21. september  ´17

0,25 l Gulášová

  1. 120/150 g Kuracie prsia plnené baklažánom , olivami a syrom, štuchané zemiaky 7
  2. 200 g Taglioline al Nero di Seppia s tuniakom a kapari 1,4

4,90 €

Menu šéfkuchára

  1. 120/150 g Hovädzie na spôsob Chilli con Carne, ryža

5,50 €

Biznis Menu

4.120/150 g  Jelení guláš, viedenská knedľa  1,3,7

6,90 €

Piatok 15. september  ´17 

0,25 l Cuketový krém 1,7

  1. 120/150 g Kurací špíz so slaninou, ryža
  2. 250 g Cviklové rizoto s rukolou a feta syrom 7

4,90 €

Menu šéfkuchára

  1. 150/150 g Pečené bravčové rebrá, lokša plnená dusenou kapustou

5,50 €

Biznis Menu

4.200/150 g Wiener schnitzel / bravčový /, viedenský šalát 1,3

6,90 €

Hmotnosť jedál je uvedená v surovom stave, hmotnosť príloh v hotovom stave.

Denné menu sa podáva od 11,00 – 14,00 h alebo do vypredania.

Rozvoz jedál od 11,00 – 13,30 h.